LEGENDARISCHE DARTKAMPIOENEN OP 5 MAART NAAR HOFNAR AALTEN.


“LakeSide Legends” is de titel van het darttoernooi dat zondag 5 maart a.s. in Evenementencentrum de Hofnar in Aalten georganiseerd wordt. De titel van het toernooi is niet zomaar gekozen: Andy Fordham, Ted Hankey, Darryl Fitton en Tony O’Shea komen naar Aalten om mee te doen aan het toernooi en zullen een masterclass geven. Deze legendarische darters zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de populariteit van de dartsport en zijn voormalig wereldkampioenen van de Embassy, het WK dat jaarlijks gehouden wordt in de Lake Side country club.


  

Dit Lake Side Legends toernooi is geen toernooi om de grote geldprijzen, wel een toernooi waarbij darts en gezelligheid centraal staan en de vier grote Lake Side Legends zelf meedoen. De middag begint met de poulefase (singles / 501) gevolgd door een masterclass. Deze masterclass houd in dat je met een groep een half uur lang gaat darten, tips zult krijgen of een wedstrijd kunt gooien met 1 van de 4 aanwezige ‘LakeSide Legends’. 

Na deze masterclasses begint de knock-out fase van het toernooi en vanaf dit moment zullen de ‘Lake Side Legends’ zelf ook mee gaan doen aan, op het grote dartpodium onder begeleiding van ‘Mastercaller’ Marco Meijer. Voor de winnaar is de titel “Lake Side Legend 2017”, met een bijbehorende bokaal.  


TOERNOOI CENTER