ZONDAG 26 MAART 2017 - HOFNAR OP VOLLE TOEREN

De Hofnar blaast het in de jaren 80 zo succesvolle programma “op volle toeren” nieuw leven in op zondag 26 maart 2017 en heeft het voor elkaar gekregen om de bekende namen uit die tijd samen op één podium te krijgen. Koos Alberts, Ria Valk, Peter Koelewijn en Henk Wijngaard komen op die zondagmiddag naar de Hofnar voor een geweldig Nederlandstalig feest, onder begeleiding van de Perfect Showband en gepresenteerd door niemand minder dan Chiel Montagne zelf.

Volgens Frank Wensink (eigenaar de Hofnar) wordt dit een uniek evenement. “Het bij elkaar krijgen van deze 4 artiesten op 1 podium, live begeleid door de Perfect Showband is op zich al geweldig, maar dat ook Chiel Montagne  zelf heeft aangegeven dit concert te willen presenteren maakt het wel helemaal af.

   

Het kan niet anders dan een groot (meezing) feest worden voor alle leeftijden. Hits als ‘Leo’, ‘Rocking Billy’ (Ria Valk), ‘Ik verscheurde je foto’, ‘Ik slaap vannacht wel op de bank’ (Koos Alberts), ‘Kom van dat dak af’, ‘Angeline’ (Peter Koelewijn) en ‘Met de vlam in de pijp’ of ‘Sneeuwwitte bruidsjurk’ (Henk Wijngaard) mogen dan zeker bekend zijn bij de ouderen onder ons, in menig feestcafé, piratenfestival of aprés ski bar zorgen ze nog steeds voor de hoogtepunten op de avond.”