evenementencentrum de Hofnar
 
Aalten

 

Uw feest, 

uw dag, 

Onze passie.


De Hofnar mag gerust 'specialist' genoemd worden op het gebied van mooie feesten creëren, iets dat we vaak doen, in het groot en in het klein.  Als geen ander weten wij wat uw en onze gasten verwachten en spelen daar elke keer weer moeiteloos op in

Een mooi feest begint met een uitvoerig gesprek met u; Wat verwacht u, wat wilt u wel en vooral, wat wilt u niet. Wij denken met u mee vanuit onze ervaringen, geven voorbeelden en adviseren om samen tot een opzet te komen waar u tevreden over bent en bovenal; naar uit kijkt.


Onze 'Salonzaal'.

Ondanks dat de Hofnar uit 7 zalen bestaat is onze 'Salonzaal' helemaal geschikt voor het geven van een feest voor tussen de 50 en 250 personen. De basis uitstraling is al warm en sfeervol (denim blauw met goud accenten) maar in combinatie met onze moderne RGB Led verlichting kunnen we nagenoeg elke gewenste uitstraling voor uw feest creëren, van klassiek tot modern. Een klassieke bar, een dansvloer en een prachtig uitzicht door de grote serre maken deze zaal uniek en 'gezellig'. Een bitterbal, een hapje of een prachtig buffet.

Onze suggesties voor bij de koffie:

Voor bij de koffie (koffietafel of geserveerd) zijn er natuurlijk vele mogelijkheden, van een banketbakkers soes, een petit fourre met een foto, logo of tekst tot een koffietafel vol heerlijke zoetigheden. Een lepelgebak, een petit glace of bonbon met logo of heerlijke plaatcake, u zegt het maar.Onze buffetten:

Van 'standaard' houden we niet en van gemiddeld ook niet. Onze zijn niet alleen kwalitatief van bijzonder hoog niveau, als geen ander weten wij dat "het oog ook iets wil" en u mag dan ook een prachtig uitziend buffet verwachten met oog voor detail, kleur en smaak. 

De mogelijkheden zijn talrijk en bespreken we graag met u. Van een uitgebreid warm-koud buffet tot een tapas buffet, van life cooking tot hapjesbuffet.


Vraag gerust naar alle mogelijkheden...